//cdncn.goodao.net/raincoatchina/tdfs1.jpg
//cdncn.goodao.net/raincoatchina/tdfs22.jpg
//cdncn.goodao.net/raincoatchina/tdfs33.jpg

Produk Fitur

Rainwear-PVC raincoat

Jas hujan-jas hujan PVC

Kami gaduh tim desain propésional sareng tim operasi perdagangan luar negeri.
Ngartos detil

Produk Anyar

2 young women in raincoats at bus stop
tingali jéntré pamastian kualitas

tentang Kami

Profil Perusahaan :

Shijiazhuang Rapi Pantun Trading Co., Ltd. didirikeun taun 2011. anu ngagaduhan langkung ti dua puluh taun pangalaman dagang asing sareng fasilitas produksi urang sorangan, ayeuna urang ngadamel sareng ngasilkeun sababaraha produk pikeun diékspor ka klien sadunya. pasar utama urang kalebet Éropa, Amérika Kalér sareng Kidul, Afrika, sareng Asia.

diajar deui
  • COVID-19 ngajantenkeun jalma peryogi langkung kantong awak

    Ahli konservasi nyarios yén perdagangan satwa tiasa dipotong pisan saatos pandemi coronaavirus parantos réngsé. Aranjeunna nyarios yén virus sigana dimimitian di pasar anu ngajual sato liar di Cina. Virus asalna tina bat atanapi sato anu disebut pangolin. Éta teras nyebrang ka ...

    tingali jéntré
  • COVID-19 ngajantenkeun langkung seueur jalma anu nganggo gaun ...

    Sumebarna coronavirus COVID-19 parantos ngajantenkeun langkung seueur jalma nganggo gaun terasing sareng panangannana, Shijiazhuang rapi fashion co.ltd ngahasilkeun gaun isalasi. Bahanna nyaéta CPE. média sosial ngalaporkeun yén beuki seueur jalma anu nganggo gaun isolasi sareng ngumbah panangan ...

    tingali jéntré